Getting My smertestillende piller To Work

Wiki Article

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved at klikke på linket i bundet af nyhedsbrevet. Her kan du læse mere om Netdoktors

De syntetiske opioider petidin og fentanyl virker på de samme modtagere i nervesystemet som morfin, og de ligner morfin i deres virkning og bivirkninger. Midlerne er vist i tabel two.

I slutningen af 1800-tallet fandt en tysk kemiker ud af, at virkningen skyldes stoffet acetylsalicylsyre. Det fik lægemiddelfirmaet Bayer til at udvikle Aspirin og senere Kodimagnyl, der hurtigt blev en stor succes verden around.

Der er forskellige holdninger til smertestillende medicin. Nogle er nervøse for bestemte typer af medicin, andre bryder sig slet ikke om at tage smertestillende.

Der skal foreligge negativ graviditetstest, inden du begynder behandling med midlet, og der skal anvendes sikker prævention underneath en eventuel behandling. Læs mere om gravide og medicin

I dag er det ofte aflange tabletter. Her på apoteket kalder vi dem derfor ikke for smertestillende piller, Adult men for smertestillende tabletter.

Du er altid velkommen til at kontakte vores apotekspersonale for rådgivning eller læse vores anbefalinger her.

Du er altid velkommen til at kontakte vores apotekspersonale for rådgivning eller læse vores anbefalinger her.

Denne side indeholder generelle informationer om smerter og du kan finde back links til sider, der fortæller om bestemte smerter.

Vi har forskellig smertetræskel, hvilket betyder at vores smerteoplevelse varierer fra person til man or woman samt fra dag til dag.

passer til sæsonen Bagt blomkål med gourmetmajs & pak choi Skøn sommersalat med det bedste fra de danske marker. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave

Har du behov for smertestillende tabletter, finner du et bredt utvalg hos Vitusapotek. Vi har tabletter og kapsler til alle behov og til alle typer smerter. Det er ikke alltid slik at alle preparater passer like godt til alle. Smertestillende og febernedsettende medikamenter, slik om paracetamol (Paracet, Pinex, Panodil), er som regel førstevalget til de aller fleste, og godt egnet ved milde til reasonable smerter og feber. Disse preparatene tolereres godt av de fleste og gir fileå bivirkninger. Har du derimot smerter i muskler og ledd, eller sliter med en betennelse, kan et smertestillende og betennelsesdempende preparat være mer more info passende.

Acetylsalicylsyre findes i piller som for eksempel Kodimagnyler og Treo. Kodimagnyl er Pet et kombinationsprodukt, der også indeholder stoffet kodein, som sammen med morfin er two naturligt forekommende stoffer til behandling af smerter  - kodein kommer fra opiumsvalmuen.

Gentleman kan købe smertestillende medicin uden recept i pakninger med ten tabletter i detailbutikker og twenty tabletter på apoteker. Alle previous for smertestillende håndkøbsmedicin virker ved svage smerter og feber.

Report this wiki page